Rivalii Stelei, Carmen București, s-au încăierat pe teren cu suporterii!

Rivalii Stelei, Carmen București, s-au încăierat pe teren cu suporterii!

Scandal monstru la un meci de fotbal din Liga a 4-a! Managerul echipei Carmen București a fost ”răpus” de un suporter al formației adverse, nemulțumit de rezultat. Agresorul a sărit gardul de la baza Rocar și a tăbărât pe oficialul clubului. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Intervenția jucătorilor ambelor echipe și a staff-urilor acestora a calmat, abia într-un final, spiritele. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are toate detaliile, precum și imaginile uluitoare din finalul meciului.

Microbistul ajunge deseori să facă scandal, e subiectiv, clar, iar dacă-l prinzi și prin eșaloanele inferioare sunt șanse și mai mari ca pasiunile să scape rapid de sub control. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Nu-l ”îngrădește” nimeni să ia deciziile pe care el le consideră cinstite. Acum, că vorbim de eșalonul al patrulea al fotbalului românesc, chiar nu e de mirare! Cu un teren împrejmuit sumar, ”pavat” cu ”doi jandarmi” și, mai mult, cu 22 de fotbaliști care se întreceau pentru promovare, ingredientele erau perfecte pentru o ”erupție” precum lasă periodic celebrul Etna! Și s-a întâmplat! (VEZI ȘI: CUM L-AM FOTOGRAFIAT PE FOTBALISTUL FAVORIT AL LUI GIGI BECALI)

FC Carmen București și Comprest se întâlneau sâmbătă, pe ”Rocar” , iar dorința de puncte era maximă: ambele țintesc promovarea! Alături de marea rivală, Steaua. Câțiva suporteri, chiar părinți ai celor care-și dau sudoarea pe teren și care speră să ajungă undeva unde competiția le oferă cel puțin traiul decent, s-au răsfirat pe băncile din tribunele stadionului ce găzduia, cândva, meciuri cu Steaua, Dinamo, Craiova, Rapid. (Cum câștigi bani rapid) Nimic neobișnuit, e ca la ”D”, pe vremuri… 0-1! (VEZI AICI: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI BECALI A CÂȘTIGAT RĂZBOIUL PE AVERE CU SOCRII ȘI FOSTA SOȚIE!)

Scandalul a pornit în prelungiri

Aici a început să se ”miște” planeta! Minute de final… Firește, oaspeții, Carmen, trag de timp! Pasează lateral, țin mingea. În tribuna gazdelor e nervozitate. Și, brusc, incident! Unul dintre suporteri sare gardul și se duce, țintă, către managerul echipei Carmen București.  (Intr-un an ai propriul apartament!) Lovește, spre stupefacția jucătorilor. Managerul Cristian Marincea e împietrit. E șocat! Cade, iar ”ultras-ul” îl ”bombardează”. (CITEȘTE ȘI: NEPOATA LUI GIGI BECALI E ”REGINA LUXULUI”)

Citeste si  Dietă cu castraveţi. Slăbeşti trei kilograme în trei zile

Sursa