Damian Drăghici se pregătește să devină tată pentru a doua oară

Damian Drăghici se pregătește să devină tată pentru a doua oară! Viitoarea lui soție e însărcinată


Cristina începe să ia proporții, asemenea oricărei viitoare mămici

Chiar dacă au trecut mai bine de 25 de ani de când a devenit pentru prima oară tată, Damian Drăghici este încântat de faptul că va avea un moștenitor și speră că logodnica lui îi va dărui un băiețel. Conform surselor noastre, sarcina este destul de avansată, burtica viitoarei doamne Drăghici începând să se rotunjească.Damian Drăghici se pregătește să devină tată

Sarcina Cristinei a fost și motivul pentru care a venit la București, recent, Nikolina Drăghici, fiica artistului pe care o are din prima căsătorie. Frumoasa tânără a vrut nu doar să petreacă timp de calitate cu tatăl ei, ci și să o cunoască pe cea care anul viitor îi va dărui un frățior sau o surioară. Pe toată perioada șederii în România, Nikolina și Cristina au petrecut destul de mult timp împreună și s-au înțeles de minune. Nici nu aveau vreun motiv să nu se înțeleagă, cu atât mai mult cu cât au aceeași vârstă: 25 de ani!

Damian Drăghici se pregătește să devină tată

Damian Drăghici se pregătește să devină tată la aproape 50 de ani

La mijlocul lunii septembrie, în timpul unei emisiuni în direct, Damian Drăghici îngenunchea în fața Cristinei și îi oferea inelul de logodnă. Cererea în căsătorie a venit după o ceartă aprigă, în timpul căreia tânăra i-a reproșat artistului că nu-și recunoaște statutul de bărbat singur și că lasă impresia că încă este însurat cu fosta, iar ea este în postura ingrată de amantă. Atunci, speriat că-și poate pierde iubita și îngrozit de faptul că și cel de-al doilea copil va crește departe de el, muzicianul a apelat la artileria grea și i-a pus Cristinei inelul pe deget. De când este însărcinată, tânăra primește toată atenția lui Drăghici, care încearcă să nu se mai certe cu ea, să nu-i mai reproșeze lucruri – cum povestesc prietenii că obișnuia să facă până de curând – și mai ales să o răsfețe cu multe cadouri și excursii prin Europa.Citeste si  Oana Lis își povestește drama într-o carte. "Mi-a fost foarte greu să trec peste trauma violului"

VIDEOREPORTAJ/ Campania Libertatea „Centenar Solidar” a început. Opt copii, o cameră, nici o jucărie, dar multe visuri

Sursa