Eu nu am legătură cu acea valiză, habar n-am de plata făcută de TelDrum către soțul șefei CSM

Eu nu am legătură cu acea valiză, habar n-am de plata făcută de TelDrum către soțul șefei CSM


”Nu știu ce ați publicat, din ce îmi aduc aminte există niște instituții precum DNA care trebuie să investigheze acele documente. Eu nu am legătură cu acea valiză, poze cu mine sunt mii, nu mă interesează cum au ajuns acolo”, a spus luni Liviu Dragnea când a fost întrebat despre ancheta Rise Project.

”Habar n-am”, a mai răspuns șeful PSD când a fost întrebat despre plata de 15.200 de lei făcută de TelDrum către avocatul Gil Vasile, soțul șefei CSM. El a răspuns la fel la întrebarea legată de plata făcută de șeful TelDrum, Petre Pitiș, către fiul său, Valentin Dragnea: ”Nu știam, să fie sănătoși amândoi, să le explice”.

Când a fost întrebat despre faptul că TelDrum i-ar fi plătit parchetul, marmura și geamurile din vila sa, Dragnea a spus că schița publicată de Rise Project ”e a unei clădiri foarte mari, eu nu am așaa ceva”.Reamintim că o anchetă Rise Project arată că firma Tel Drum l-a plătit în 2015 pe avocatul Gil Vasile, soțul șefei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Camelia Marcu, cu 15.200 de lei.

Foto: InquamPhotos / Bogdan Dănescu

Sursa

Citeste si  Anamaria Prodan, transformată radical de operațiile estetice. Cum arăta acum 20 de ani, în ziua nunții cu Tiberiu Dumitrescu