Dana Rogoz, dezvăluiri fără perdea! În ce loc public a făcut amor

Dana Rogoz, dezvăluiri fără perdea! În ce loc public a făcut amor cunoscuta vedetă

Dana Rogoz este o persoană extrem de deschisă și sinceră, astfel că nu a avut nicio reținere să povestească unde anume a întreținut o partidă de dragoste.

„Nu știu dacă este cazul să spun asta. Am făcut în locuri publice, într-o grădină botanică, dar nu la noi în țară. Mi-a fost teamă că mă vor opri la graniță pentru că am trăit cu senzația că am fost filmată”, a povestit Dana Rogoz pentru unica.ro.

Totodată, „Abramburica” a mai declarată că ea consideră masturbarea importantă și a declarat că după vârsta de 18 ani a primit foarte multe jucării sexuale.

„O consider importantă și necesară (masturbarea – n.r.)  dar nu am nevoie de ea atât de des. Pot să-mi satisfac și altfel nevoile. După 18 ani foarte multă lume îmi făcea cadou jucării sexuale. Erau pe genul: ‘A crescut Abramburica!. Am primit de toate, de la chiloți comestibili și cătușe cu puf și până la gadgeturi. Aveam o noptieră plină, dar nu pot să zic că le-am accesat… a fost așa o perioadă, dar după mi-a trecut”, a mai povestit Dana Rogoz, potrivit sursei citate.


CITEȘTE ȘI: #Teleormanleaks. Editorial de PAH despre dezvăluirile Rise Project: „Politica românească, de la poșetele lui Udrea la valiza Tel Drum”


 

SursaCiteste si  A murit miliardarul american David H. Koch. Averea imensă pe care o lasă în urmă