Arma care i-a fost furată senatorului Niculae Bădălău, căutată de toată poliția din țară

Arma care i-a fost furată senatorului Niculae Bădălău, căutată de toată poliția din țară


Arma care i-a fost furată lui Niculae Bădălău din locuința sa este în atenția polițiștilor din toată țara pentru a putea fi găsită, care mai subliniază că echipajele de poliție se întorc la casa senatorului pentru noi cercetări.

Arma care i-a fost furată senatorului PSD Niculae Bădălău este căutată de polițiștii din toată țara, aceasta fiind implementată în sistem, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Acestea nu au precizat condițiile în care a fost păstrată arma. Până în prezent, au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă și în cursul zilei de duminică.Potrivit acelorași surse, polițiștii din Giurgiu se întorc la locuința lui Bădălău pentru a continua cercetările.

Locuința din Giurgiu a senatorului Niculae Bădălău a fost spartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de hoți.

A fost spartă locuința mea. Nu pot să dau mai multe detalii acum, este Poliția aici. Eram toți acasă, dormeam. Nu i-am prins. Au furat”, a declarat senatorul corespondentului MEDIAFAX.

Pe de altă parte, Bădălău a spus că nu ținea bani în casă.Locuința senatorului Niculae Bădălău se află în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Iona Sârbu, a declarat, că sesizarea în privința spargerii locuinței a venit sâmbătă la ora 9.17 și a fost făcută de către o femeie din orașul Bolintin Vale.

Aceasta a sesizat că în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns într-o locuință de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză se efectuează cercetarea la fața locului în vederea identificării autorilor”, a spus Emanuela Iona Sârbu.

Potrivit unor surse, hoții au furat din locuință bijuterii și alte bunuri.Citeste si  Silviu Țolu, mărturisiri despre relația cu Lili Sandu

Sursa