Îmi place mult de Tudor

Îmi place mult de Tudor
După duelul Letiția Roman – Mihnea Vâlceanu din echipa lui Smiley, Irina Rimes a spus că nu poate să aleagă între cei doi concurenți și nu îl poate ajuta pe antrenor cu sugestii.

Pavel Bartoș i-a atras atenția că în cazul lui Tudor a făcut-o, iar Irina a fost foarte francă „Îmi place mai mult de Tudor. Cum să nu îți placă de el? Glumim, râdem”.

Întrebat la rândul lui dacă îi place de Irina, Tudor s-a făstâcit spunând că „e ceva cu casca”, iar apoi l-a avertizat în glumă pe Bartoș „Nu mă stârni!”.

În cele din urmă, Smiley a ales să meargă mai departe cu Letiția, iar Mihnea Vâlceanu a plecat acasă deoarece niciunul dintre ceilalți trei antrenori nu l-a ales.

În ediția trecută, în timpul unui duel, Tudor Chirilă și Irina Rimeș au dansat împreună, s-au amuzat și s-au simțit de minune. Ba chiar Tudor Chirilă a luat un aparat de fotografiat și a pozat-o în diverse ipostaze pe colega lui de juriu.

Cele văzute între Tudor Chirilă și Irina Rimes l-au făcut pe Smiley să facă declarații neașteptate despre ceea ce se întâmplă între colegii săi.


Citește și: Vreți să trăiți ca în Vest? Mai așteptați „puțin”. România va atinge nivelul de trai din Germania în 30 de ani


 SURSACiteste si  Primar din Vâlcea, implicat într-un grav accident de motocicletă!