Ce spune Horia Sabo despre evenimentele de dupa meciul dintre Politehnica Iasi cu Viitorul Constanta

Ce spune Horia Sabo despre evenimentele de dupa meciul dintre Politehnica Iasi cu Viitorul Constanta


 In legatura cu evenimentele petrecute dupa partida de fotbal din optimile de finala ale Cupei Romaniei, Politehnica Iasi Viitorul Constanta, disputata marti 30 octombrie 2018, de la ora 21,45 si incheiata miercuri, 31 octombrie 2018, dupa ora 0,30, mentionam urmatoarele:  Partida s-a disputat in conditii de siguranta maxima, efectivele implicate in asigurarea ordinei in incinta stadionului si in proximitatea bazei sportive actionand in concordanta cu prevederile regulamentare.
 Pe intreaga desfasurare a meciului nu au fost produse evenimente care sa puna in pericol integritatea sportivilor, oficialilor sau a spectatorilor. 

Horia Sabo a decis! „Pleaca 8 jucatori!”

Afluirea si defluirea celor cca. 2000 de spectatori s-a desfasurat in conditii normale, fara evenimente.
  La mult timp dupa terminarea meciului (dupa ora 1,00), perioada in care s-au desfasurat actiunile de presa post partida (flash – interviuri, conferinta de presa, declaratii jucatori) si  autocarul echipei oaspete a parasit incinta bazei sportive, iar dispozitivul de jandarmi din vecinatatea vestiarelor a parasit sectorul, un grup de suporteri a sosit in zona, cu intentia declarata de a dialoga cu reprezentanti ai clubului si cu membrii staffului echipei, fara a fi vorba de momente de violenta sau prezenta unor arme albe, cum, in mod eronat, s-a  prezentat in mass-media.  In tot acest timp nu s-a pus problema atentarii la integritatea corporala a arbitrilor sau a observatorilor jocului. Reprezentantii clubului, prezenti la dialogul cu suporterii, au fost in contact permanent si cu brigada de arbitri  pentru a avea certitudinea sigurantei acesteia in momentul plecarii.
  Fata de situatia semnalata si  dezaproband faptul ca un grup de suporteri a putut intra intr-o zona interzisa accesului publicului, Directorul General al CSM Politehnica Iasi a dispus dechiderea unei anchete interne.La finalizarea anchetei vom comunica concluziile. 
 SURSA