Show de zile mari cu Fuego și invitații săi, duminică, la TV, de la ora 15.00! | Monden

Show de zile mari cu Fuego și invitații săi, duminică, la TV, de la ora 15.00! | Monden


Ziua de duminică, indiferent de vreme și alte treburi, îți dă cumva întâlnire cu cele mai frumoase și spectaculoase momente pe TVR 2. Show-ul lui Fuego – DRAG DE ROMÂNIA MEA!, aduce din ce în ce mai mulți oameni în fața micului ecran, în fiecare duminică, de la ora 15.00, reușind să impresioneze prin eleganță, prin idei și sensibilitate, prin calitatea invitaților și prin emoția momentelor prezentate. Muzica este și ea un factor important, aducând în fața românilor șlagăre de colecție, precum și spectaculoase imagini însoțite de-o coloană sonoră specială.

Emisiunea este, așa cum spune Paul Surugiu-Fuego, făcută temeinic, cu implicare și multă dăruire, având ceva din fragmentele televiziunii de altădată, strălucire, căldură și diversitate de idei, tablouri și sentimente, toate cu eroi principali de poveste, mari români. Fuego este spectaculos, mai slab cu 20 de kilograme, volubil, serios și pregătit pentru a vă aduce în față valori și stele ale scenei românești.

Duminica aceasta, în cea de a cincea gală a emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, Paul vine cu frumoase etape ale muzicii românești, genuri diferite și talente de seamă. Sensibilitatea va atinge cote maxime și veți putea cu toții să-l vedeți pe celebrul prezentator alături de o prezență misterioasă, într-o frumoasă poveste de dragoste. Invitații vor fi unul și unul. Energica Silvia Dumitrescu ne va purta în anii 80, cu unul dintre cele mai iubite șlagăre ale sale și cu o supriză alături de Paul, dedicată unui imens artist al românilor.Zoia Alecu și Viorica Flintașu ne emoționează prin calitatea momentelor prezentate și prin sensibilitatea care le caracterizează. Iulian Băluțel, tânărul violonist cu sclipire de geniu, ne va purta în lumea lui Ciprian Porumbescu, iar Cristian Faur, alături de Fuego și Andrei Lazăr, în universul lui muzical, plin de șlagăre. O vom sărbători pe Nicola, în avans, cu surprize speciale, iar Adriana Trandafir și Marian Râlea ne vor purta în lumea teatrului și a excelenței, fiind doi dintre cei mai mari actori români ai momentului. Marcel Pavel vine cu frumusețea glasului său, aducând, împreună cu Fuego, un omagiu special muzicii ușoare românești. Așadar, o ediție pe cisnte pe care-i păcat să o ratați, mai ales că veți putea asculta și piese cu Fuego, trupa Supermarket și minunatul balet condus de Florin Mariș!SURSA