Ipoteză șocantă în dosarul jurnalistei bulgare uciseCotidianul regional bulgar ”Bryag”, din Russe, avansează ideea că jurnalista bulgară Victoria Marinova, violată și ucisă pe malul Dunării la Russe, ar fi fost urmărită de criminal, iar momentul ar fi fost înregistrat de o cameră de luat vederi de pe malul românesc, respectiv din Giurgiu.

Cotidianul regional bulgar ”Bryag”, din Russe, avansează ideea că jurnalista bulgară Victoria Marinova, violată și ucisă pe malul Dunării la Russe, ar fi fost urmărită de criminal, iar momentul ar fi fost înregistrat de o cameră de luat vederi de pe malul românesc, respectiv din Giurgiu.

Corpul jurnalistei Viktoria Marinova a fost găsit, sâmbătă după-amiază, în tufișuri, lângă peretele cheiului, în fabrica de drojdie, pe malul Dunării la Russe.„Tânăra a fost bătută, strangulată și mutilată, având şi urme de viol”, mai arată ziarul „Bryag”.

Comentarii existente

0 0 black 12 Oct 04:29 așa și? care este ipoteza aia șocantă?? poate ipotenuza? cretinilor Răspunde Afișează mai multe comentarii SURSA