Hector Hevito divorțează cu scandal de românca de care s-a îndrăgostit. Artistul a fost dat afară din casăHector Hevito, artistul din Republica Dominicană care a cucerit românii cu melodiile sale, divorțează de românca noastră, care i-a făcut inima să bată mai tare de când a cunoscut-o. Din nefericire, cântărețul a descoperit lucruri atât de neplăcute la femeia alături de care voia să îmbătrânească, încât a decis că e mai bine ca fiecare să meargă pe drumul său în viață. Și… cum o situație complicată nu vine niciodată singură, carismaticul artist a mai primit niște lovituri din partea fostei partenere.

Hector Hevito divorțează cu scandal de românca de care s-a îndrăgostit. Artistul a fost dat afară din casă

La scurt timp după ce a ajuns pe plaiurile mioritice, Hector Hevito s-a îndrăgostit iremediabil de o româncă. În ciuda faptului că între ei este o diferență de vârstă de aproape 15 ani, cântărețul a cerut-o de soție, iar aceasta a acceptat să-i poarte numele. Cu mulți ani de experiență în viață, cea care trebuia să-i fie sprijin lui Hevito și, desigur, să gestioneze bine veniturile familiei, în realitate a profitat financiar de acesta, potrivit . Cum nu a putut să treacă peste gestul ei, artistul i-a cerut divorțul, însă, românca s-a folosit de toate mijloacele și l-a lăsat și fără casă, și fără bani, conform sursei citată.

Hector Hevito, pe numele din buletin Hector Manuel Severino Hernandez, și-a început cariera muzicală în 2002 alături de trupa lui, “Underground”. Artistul, cunoscut pentru piesa “Bailando”, un featuring cu DJ Sava, a fost botezat de un preşedinte şi a lustruit pantofi în ţară să natală.

SURSA

Citeste si  Adriana Bahmuțeanu a ajuns luni noapte de urgență la spital: "Direct pe operație"