Ce se întâmplă dacă iei o linguriţă de orez pe stomacul gol? E mai eficient decât orice medicamentA mâncat în fiecare zi o lingură de orez fiert. Efectul este uimitor. Trebuie să faci şi tu la fel!

Acidul gastric este o secreție a stomacului, care produsă în cantități mari devine supărătoare. Pentru a combate acest disconfort, cel mai adesea apelăm la diverse remedii farmaceutice prescrise de medic. Există totuși o soluție naturală, la îndemână: orezul crud.

Orezul este unul din cele mai simple și eficiente remedii pe care le-ați putea utiliza pentru această problemă, înlocuind toate celelalte medicamente prescrise de doctor. De asemenea, acest leac are rezultate şi dacă aveţi diaree.Este suficient să consumați 9 boabe de orez crud și să beți jumătate de pahar de apă. Orezul absoarbe fluidele, care ulterior sunt eliminate mai ușor din corp.

Dacă vă confruntați cu problema acidității gastrice în mod constant, trebuie să consultați doctorul pentru investigații suplimentare.

Subiecte pe aceeași temă

Alergie la frig

Ştiaţi că există şi alergie la frig? Iată cum se manifestă

Combinații de medicamente: ce este bine să evițiProducătorii de medicamente, anunț bombă! Ale pastile ieftine dispar de pe piață

A scăpat de sinuzită cu acest tratament naturist. Efectele se simt imediat

A scăpat de sinuzită cu acest tratament naturist. Efectele se simt imediat

Ce se întâmplă dacă bei borş. Puţină lume ştie, însă acest produs…

Foarte mulţi români iau această pastilă fără a şti cât rău le poate faceLista cu alimente pe care trebuie să le mănânci, în funcție de vârstă

Simptome care anunță leucemia. Mare atenţie la aceste simptome!

Semne de alarmă care anunță pietrele și cancerul la rinichi

SURSA