Răsturnare de situație în cazul morții lui Verne Troyer. Polițiștii au stabilit că actorul s-a sinucis

Decesul actorului care a dat viață personajului Mini-Me din seria de filme “Austin Powers” a fost provocat de abuzul de alcool, iar poliția a stabilit oficial că acesta s-a sinucis, potrivit . Vă reamintim că regretatul star de la Hollywood a încetat din viață pe21 aprilie, actorul a murit, la vârsta de 49 de ani.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Verne Troyer. Polițiștii au stabilit că actorul s-a sinucis

În urmă cu câteva ore, poliția a dat publicității un raport oficial în care se arată că actorul s-a sinucis. Presa internațională a reamintit că pe 2 aprilie, actorul a fost transportat la spital cu o ambulanță, iar un purtător de cuvânt al Los Angeles Fire Department a declarat la momentul respectiv pentru site-ul de știri TheWrap că la linia de urgență a fost raportat, de la locuința lui Troyer din Hollywood, un caz de “presupusă otrăvire/ intoxicare”.

Verne Troyer's death has officially been ruled a suicide ..

— TMZ (@TMZ)

Anul trecut, în aprilie, Troyer a fost spitalizat din cauza dependenței de alcool, despre care a și vorbit public ulterior.Verne Troyer suferea de nanism provocat de acondroplazie și, cu o înălțime de 81 de centimetri, era unul dintre cei mai scunzi oameni din lume.Troyer a devenit celebru pentru rolurile Mini-Me din seria “Austin Powers”, precum și Griphook din primul film al francizei Harry Potter, “Harry Potter și piatra filozofală” (2001).

SURSA

Citeste si  Doliu uriaș în muzica din România. Trupul neînsuflețit se găsește la capela EDEN