Cătălin Măruță a făcut 1.000 de lei, după ce a mers să bea o cafea. Cum a reacționat Andra când a aflat totulCătălin Măruță continuă șirul întâlnirilor cu oamenii care îi scriu ca să bea o cafea împreună cu el în schimbul unei donații pentru o cauză nobilă, după ce . Prezentatorul TV a împărtășit cu fanii cea mai recentă astfel de întâlnire, pe care a avut-o cu un cunoscut medic stomatolog din București. Filmarea a fost văzută și de Andra, care s-a bucurat nespus de mult pentru reușita soțului ei.

Cătălin Măruță a făcut 1.000 de lei, după ce a mers să bea o cafea. Cum a reacționat Andra când a aflat totul

În vârstă de 40 de ani, Cătălin Măruță și-a băut ieri cafeaua într-o clinică dentară, de unde a făcut un live pe Facebook. Acest gest i-a adus în plus 1.000 de lei pentru oamenii nevoiași la care vor ajunge banii.

“Ei bine, draga mea colegă Ramona, ce crezi? Am început să ies la cafele cu oamenii, pentru că ai zis că trebuie să strângem bani pentru cazurile de care ai tu nevoie. Așa că, de data asta, am ajuns la un cabinet stomatologic, oamenii au vrut să bem o cafea împreună, iar pentru chestia asta îmi dau și bani, iar banii ăștia ți-i dau ție, ca, la rândul tău, să ajuți cele două cazuri.Așa că uite, suntem aici (…), iar aici este doctorul Florin Lăzărescu. Doctore, ce faci?”, a spus Cătălin Măruță.

“Salut, bine ai venit. (…). Noi avem aici o mică donație pentru o cauză nobilă, în concordanță cu proiectul nostru de făuritori de bucurie (…). Ne implicăm în multe proiecte sociale, în multe proiecte interesante, recent, ne-am aliat și la proiectul lui Dragoș Bucurenci, «Via Transilvanica»,și încercăm cu mica noastră contribuție să sprijinim și să dăm mai departe, către pacienții noștri aceast mesaje, să sprijine cauzele nobile, de suflet. Aici sunt 1.000 de lei, pe care vi-i donăm (..)”, a afirmat Florin Lăzărescu, președintele Societății Europene de Cosmetică Dentară.

Citeste si  Alexia Eram, cea mai sexy apariție de la petrecerea VIVA! Cum a venit îmbrăcată fiica Andreei Esca

“O cafea, 10 milioane, merge? Perfect, eu o să îți aduc banii (…)”, a reacționat carismaticul prezentator.

Soția lui Cătălin Măruță a început filmările pentru noul sezon al emisiuniii “Românii au talent”, care va rula la PRO TV. “❤️ @romaniiautalent #9suprem #protv” este mesajul scris de Andra în dreptul fotografiei de mai jos.

Andra, alături de echipa de la “Românii au talent”. Sursa foto: Facebook

SURSA